2010. február 2., kedd

mert jól esett.:D=)

hogy miért csinálom ezt? mert ehhez van kedvem. és mert ezzel most elég lett belőletek. nem kertelek. név szerint fogok írni. sajnálom. de komolyan h mi a f*szt képzeltek magatokról??:O oké h kibeszéltek másokat. de akkor legalább ne legyetek olyan balfaszok h a Dorina előtt leveleztek róla meg rólam. Blanka és Toncsy. Már azt is leszarom ha utálsz. sőt ki boldog attól h szereted?:O nincs rátok szükségem. pfff. hihetetlenek vagytok. és most az lesz h én h jövök ehhez h így beszélek rólatok.. nemérdekel. a világ nem csak a tiétek. hahóóó.vegyétek már észre. attól vagytok boldogok h másokat baszogattok. jahh és Blanka az igaz barátaidat megtaláltad.:D jahhj* csak úgy mondom. Toncsy ma szünetben odament a Dodihoz és ilyet szól: Tuttad h a Blanka cigizik??:D:D az igaz barátság szépsége.:) tudom én.
jahh és most azt is mondhatjátok h félek megmondani a szemetekbe. tudod mit? lehet. de inkább csak nem vagyok kíváncsi rátok.-_-
felőlem azt mondasz amit akarsz. ha kell 1000szer elmondom h szarok a véleményetekre. higgyétek el bőven van olyan aki szeret. istenem ennyi idióta embert...-_- csak h mire fel megy a bunkózás?? azt nem tudom. mintha ti jobbak lennétek. jahh. amúgy mi is olyan jól kiszoktunk titeket beszélni.:D kész öröm.:D de ti ebbe is elég rosszak vagytok... kibeszéltek.(titokban) és közben minket bámultok. nahh.:D még a hülye is észreveszi.
na ezt muszály volt. részemről ennyi. nem érdekel h kiolvassa vagy h ki nem...
mától befejeztem.:):)
na peace.:D:D
pacsi=)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése