2010. november 26., péntek

snow.


"Délnyugat felől mediterrán ciklon éri el a Kárpát-medencét, éjszaka a keleti országrész kivételével havazásra számíthatunk."

aztmondom VÉGRE! : )) itt az én időm. hó, hó és megint csak hó...
képzeljétek csak el azokat a sötét estéket, délutánokat, amikor haza felé mentek az utcán. a hó szállingózik. felnézel és látod ahogy a lámpák megvilágítják a havat... lépkedsz, és hallod ahogy ropog. a főtéren végig nézel és mindenhol karácsonyi árusok, mindenhonnan a frissen sült kürtös kalács illatát érzed, na meg persze az ilyenkor közkedvelt forralt borét... : )) már ma bennem volt ez az érzés haza felé menet... : ))

emberek, emberek. nagy bajban vagyok. nem tudom mit vegyek a Máriónak :O jajj csak találjak ki valamit addig... jó ajándékot, szeretnék venni, különlegeset, szívből szólót, valami olyant ami jellemző a barátságunkra : )) ebből is látszik, hogy egy jó barátságot, milyen nehéz leírni... vagy éppen tárgyakhoz hasonlítani...
na és hogy telt amúgy a hetetek?:) nekem a szokásos.. vicces, fárasztó, tanulságos és stb. :) és hát akkor legyen jó hétvégétek! : )

Karácsonyig:
28 nap!!!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése