2010. október 19., kedd

: )Érzem azt az érzést, amiért érdemes élni

Csak úgy jön, pusztít és végül nagy nyomokat hagy bennem egy életre.
Látom a napokat peregni. Nézd, már október van, pedig olyan, mintha az évnyitó csak tegnap lett volna. Furcsa. Felfogni az életet egy nagyon nehéz feladat. Ezért inkább bele sem gondolunk, mi miért van, csak élünk a mindennapokban, vagy a jövőnek, és nem is gondolkozunk el azon, mi volt itt régen, mikor kezdődött el minden és mikor lesz vége mindennek.

2012. Mondta anno Nostredamus. No igen. De azt senki sem tudja, hogy a történelemben hozzárakott egy uralkodó+100-200 évet a naptárhoz, még úgy pár száz évvel ezelőtt szóval most olyan 1800-as években élnénk. De ezt senki sem tudja.. Túl nagy trauma lenne az emberiségnek ezt feldolgozni, ezért inkább elsumákolják az okos emberek. Na meg túl nagy változás lenne. Mindent átírni, hogy most nem is 2010. van hanem mondjuk 1821.

Na de ilyenkor jön az amit nem értem… Van a személyes horoszkóp, ami dátumra, órára és percre pontosan számít. Elég pontosan. Eddig nekem bevált, amit leírtak ott, de nem is szeretném az életemet az alapján irányítani. Majd írok pár dolgot, hogy mit olvastam benne. Eléggé szíven ütött, hogy mennyire igaz volt és azt még a blogomba is beleírtam. Félelmetes. Na de visszatérve.

Hogy tudnak ilyen időben számítani, mikor nem is ez van valójában? Bár lehet ez is relatív, és csak kell egy viszonyítási pont. A számokat mi szabhatjuk ki, mint ahogy anno Celsius is tette a víz olvadás és forráspontját. Nem volt megszabva,hogy az 0°C meg 100°C, hanem azt ő mondta ennyinek.

Érdekes egy világban élünk, és bele sem gondolunk néha a miértekben, hanem csak az számít, legyen pénzünk és boldogok legyünk.

na igen, ez most egy igen furcsa bejegyzésnek sikerült. de néha azért jó elgondolkozni ezeken... én is így teszek amikor néha napján rám jön: )

legyen továbbra is szép napotok !;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése